• Nancy Crampton Brophy a rămas în custodie de la arestarea sa în septembrie 2018, fiind acuzată de crimă în cazul morții lui Daniel Brophy, în vârstă de 63 de ani, a relatat The Oregonian/OregonLive.
  • Brophy a fost ucis în bucătăria Institutului Culinar din Oregon, în sud-vestul Portland, în jurul orei 7:30 dimineața.
  • Bărbatul a fost găsit mort în sala de clasă când au început să sosească elevii.

Nancy Crampton Brophy a rămas în custodie de la arestarea sa din septembrie 2018, fiind acuzată de crimă în cazul morții lui Daniel Brophy, în vârstă de 63 de ani, a relatat The Oregonian/OregonLive.

Brophy a fost ucis în bucătăria Institutului Culinar din Oregon, în sud-vestul Portland, în jurul orei 7:30 dimineața, pe 2 iunie 2018, în timp ce se pregătea să înceapă programul de lucru. El era singur în bucătărie când a fost ucis și nu au existat suspecți evidenți.

Brophy a fost găsit mort în sala de clasă când au început să sosească elevii, a relatat KOIN-TV. El lucra la școală din 2006.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Nancy Crampton Brophy este o scriitoare de romane de dragoste autopublicată care, cu ani înainte de moartea soțului ei, a scris un eseu intitulat „Cum să-ți ucizi soțul”.

La începutul procesului de luni, judecătorul Christopher Ramras a anunțat că eseul va fi exclus din probele procesului, a relatat KOIN.

„Orice valoare probatorie minimă a unui articol scris cu atât de mult timp în urmă este compensată în mod substanțial de pericolul de prejudicii nedrepte și de confuzie”, a declarat Ramras.

Moartea lui Brophy a rămas un mister până la arestarea soției sale, iar autoritățile nu au dezvăluit niciodată, public, un alt suspect.

Anchetatorii au stabilit că nu au existat semne de forță sau de luptă și nici semne de jaf. Brophy avea încă asupra sa portofelul, telefonul mobil și cheile de la mașină, potrivit informațiilor din dosarul de cazier.

Nancy a pledat nevinovată la acuzația de crimă

Camerele de supraveghere rutieră arată cum camioneta lui Crampton Brophy se deplasa către și dinspre străzile orașului din apropierea institutului aproape de ora la care se pare că a avut loc crima, potrivit documentelor judiciare.

Procurorul districtual adjunct principal al comitatului Multnomah, Shawn Overstreet, a declarat luni juraților că Crampton Brophy a fost motivată de lăcomie și de o poliță de asigurare de 1,4 milioane de dolari.

Avocatul principal al apărării, Lisa Maxfield, a declarat că atât Crampton Brophy, cât și finanțele ei s-au deteriorat după moartea lui Brophy, departe de afirmația acuzării că a profitat de câștiguri ilicite.

Anterior, ea a pledat nevinovată la acuzație.

Într-o biografie online care îi prezintă activitatea, Crampton Brophy scrie că este „căsătorită cu un bucătar a cărui mantră este: viața este un proiect științific”.

Ca urmare, există găini și curcani în curtea mea din spate, o grădină de legume fabuloasă în care crește și tutun pentru insecticid și avem o masă caldă în fiecare seară”, a scris ea. „Pentru cei dintre voi care au tânjit după acest lucru, permiteți-mi să vă avertizez. Vechea zicală este adevărată. Aveți grijă ce vă doriți, când zeii sunt cu adevărat supărați, ne îndeplinesc dorințele”.