Autoritatea Palestiniană i-a transmis lui Joe Biden că vrea reluarea procesului de pace. Anterior, planul de pace al lui Trump a fost respins

Sursa foto: Profimedia
  • Autoritatea Palestiniană a transmis echipei lui Joe Biden că vrea reluarea negocierilor cu Israelul.
  • Ministru palestinian: „Asumăm angajamentul soluţiei coexistenţei a două state, a negocierilor fără condiţii prealabile
  • Liderii palestinieni au respins planul de pace al Administraţiei Donald Trump.

Autoritatea Palestiniană a transmis echipei de tranziţie a lui Joseph Biden că vrea revenirea la negocierile internaţionale de pace pentru soluţionarea conflictului israelo-palestinian, informează cotidianul Times of Israel.

Asumăm angajamentul soluţiei coexistenţei a două state, a negocierilor fără condiţii prealabile, pe baza normelor dreptului internaţional„, a declarat Riyad Al-Maliki, ministrul de externe al Autorităţii Palestiniene, în cadrul Forumului Dialogului Mediteranean.

Oficialul palestinian a precizat că a transmis acest mesaj echipei preşedintelui-ales al SUA, Joseph Biden.

În acelaşi timp, ştim că Administraţia Joseph Biden probabil se va concentra mai mult pe probleme interne, decât pe cele externe„, a subliniat Al-Maliki.

Autoritatea Palestiniană a respins planul de pace al Administraţiei Donald Trump privind conflictul israelo-palestinian.