• Autoritățile au suspendat sâmbătă seară, activitatea clubului Bamboo din Capitală.
  • În Berlin și Barcelona au loc concerte pilot pentru a găsi alternative de repornire.
  • Viața de noapte din România producea milioane de euro într-un singur weekend.

Nu stăm rău cu inventivitatea atunci când vine vorba de ocolirea legii. Zilele trecute, Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort, fără autorizație. Ieri seară, acolo s-a dat drumul ilegal la petrecere.

Din păcate în timp ce țările din Europa caută soluții pentru concerte sau cluburi, România dă amenzi. Și este normal ca cei care încalcă legea să plătească însă la noi, aceste reguli aparent,nu sunt pentru toți. Săptămâna trecută povesteam despre planul de redeschidere a cluburilor în Berlin, și uite că în Barcelona a avut loc chiar ieri un concert pilot cu 5.000 de persoane. Atât Germania cât și Spania încearcă prin aceste evenimente pilot redeschiderea segmentului de divertisment. Testul negativ este obligatoriu să vină la pachet cu biletul de intrare. Cluburile din Berlin te trimit la testat odată cu achiziționarea biletului de pe site iar dacă ești cumva pozitiv, banii îți sunt înapoiați.

Cât îi afectează pe patroni aceste amenzi primite pentru petreceri ilegale

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Amenda este infimă dacă luăm în calcul că o singură masă la un acest tip de club, produce peste 2000 de lei .În capitală există peste 3500 de cluburi, restaurante, baruri și cafenele.Și dacă vorbim de sume, una exactă n-aș putea să-ți dau. Pot să-ți spun însă că vorbim de milioane de euro.