• Alte cinci persoane se aflau la bordul aeronavei care s-a prăbușit vineri în largul coastelor provinciei Limon, în estul țării.
  • Pe lista oficială a pasagerilor figurau numele de familie ale cetățenilor germani Schikorsky, 44 de ani, Kurreck, 40 de ani, și doi minori, precum și al pilotului elvețian în vârstă de 66 de ani.
  • Acestea au fost reluate ieri, navele pazei de coastă plecând la primele ore ale dimineții.

Autoritățile din Costa Rica au confirmat ieri că milionarul german Rainer Schaller și familia sa se aflau la bordul unui avion de mici dimensiuni care s-a prăbușit în Caraibe, în timp ce eforturile de salvare au continuat după ce au fost recuperate două cadavre.

O sursă din cadrul Ministerului Securității Publice a declarat pentru AFP că Schaller, bărbat adult, 53 de ani și alte cinci persoane se aflau la bordul aeronavei care s-a prăbușit vineri în largul coastelor provinciei Limon, în estul țării.

Ziarul german Bild a relatat că Schaller, bogatul fondator al unui lanț de săli de sport numit McFit, partenera sa și cei doi copii ai lor, precum și un alt bărbat fără nume erau pasageri în avion, citând un purtător de cuvânt al companiei.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Pe lista oficială a pasagerilor figurau numele de familie ale cetățenilor germani Schikorsky, 44 de ani, Kurreck, 40 de ani, și doi minori, precum și al pilotului elvețian în vârstă de 66 de ani, cu numele de familie Lips. Corpurile neidentificate ale unui minor și ale unui adult au fost recuperate sâmbătă.

De asemenea, au fost găsite în apă, la 28 de kilometri de aeroportul din Limon, câteva bagaje și epave de avion, a precizat Ministerul Securității Publice. Operațiunile de căutare și salvare au început după ce avionul, care se deplasa dinspre Mexic, a pierdut contactul cu un turn de control din Limon.

Acestea au fost reluate ieri, navele pazei de coastă plecând la primele ore ale dimineții. Ministrul Securității Publice, Jorge Torres, a declarat că impactul pare să fi fost foarte puternic, dar că paza de coastă își continuă căutările.