• An nou, ministru nou, promisiuni și mai mari. Sorin Grindeanu intră tare în constructori și anunță că stă cu ochii pe companiile care nu respectă termenele.
  • Și premierul Ciucă bagă mâna în visterie și scoate 5 milioane de euro pentru a mai petici drumurile patriei. Este vorba despre modernizarea infrastructurii putiere prin Planul Național de Investiții Anghel Saligny. Banii sunt bineveniți cu o condiție: lucrările să fie de bună calitate, spune Alex Vîlvoi, de la Asociația România fără gropi.
  • Comisarul european pentru Transporturi Adina Vălean a vorbit cu premierul Ciucă despre generozitatea financiară europeană. La final, comisarul a rămas cu speranța că infrastructura de transport va face un salt calitativ important.

Conduci întins pe autostradă. Vei avea 430 kilometri în plus, de la Nord la Sud și de la Vest la Est. Deocamdată, doar pe hârtie și în documentele semnate cu Comisia Europeană.

Sunt promisiunile guvernului, încă din 5 mai 2021, venite de la fostul ministru, Cătălin Drulă, care nu știa exact câți kilometri vor apărea, ca prin minune, în doar 5 ani de zile.

An nou, ministru nou, promisiuni și mai mari. Sorin Grindeanu intră tare în constructori și anunță că stă cu ochii pe companiile care nu respectă termenele.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Și premierul Ciucă bagă mâna în visterie și scoate 5 milioane de euro pentru a mai petici drumurile patriei. Este vorba despre modernizarea infrastructurii putiere prin Planul Național de Investiții Anghel Saligny. Banii sunt bineveniți cu o condiție: lucrările să fie de bună calitate, spune Alex Vîlvoi, de la Asociația România fără gropi.

Comisarul european pentru Transporturi Adina Vălean a vorbit cu premierul Ciucă despre generozitatea financiară europeană. La final, comisarul a rămas cu speranța că infrastructura de transport va face un salt calitativ important.