• Problema, cel mai probabil, va fi rezolvată până sâmbătă noaptea
  • Unele blocuri au rămas fără apă caldă, iar altele fără căldură, sistarea acestor utilități nefiind făcută în mod simultan
  • Sunt afectate mai mult blocurile din Sectoarele 2 și 3

Câteva sute de blocuri din București sunt afectate de o avarie care s-a produs sâmbătă, la CET Sud. Oamenii au rămas fără apă caldă și căldură, iar Termoenergetica anunță că lucrează la remedierea problemei, iar reluare agentului termic se va face, probabil, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deţine date (informaţii transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. (CMTEB). Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic in teren in vederea efectuării verificărilor”, anunță compania.

Lista blocurilor fără apă caldă și căldură poate fi consultată aici.

Conform sursei citate, unele blocuri au rămas fără apă caldă, iar altele fără căldură, sistarea acestor utilități nefiind făcută în mod simultan.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

În cazul în care vă confruntaţi cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăseşte în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresaţi dispeceratelor de sector, sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800820002 (apel gratuit) și 0319442, aflate la dispoziţia dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situaţiei semnalate”, conform Termoenergetica