Avarie majoră la rețeaua de termoficare. Blocuri din sectoarele 2, 3 și 4 nu au apă caldă și căldură. Lista completă a zonelor afectate

Avarie majoră la rețeaua de termoficare. Blocuri din sectoarele 2, 3 și 4 nu au apă caldă și căldură sau agentul termic este sub parametri. Lista completă a zonelor afectate Sursa: Mediafax Foto
  • Problemele la rețeaua de termoficare se vor prelungi, în multe cazuri, până la miezul nopții
  • Meteorologii anunță o maximă de 2 grade în București
  • O gaură de dimensiune unei mingi de handbal a apărut într-o conductă cu diametrul de un metru

UPDATE Termoenergetica a prelungit perioada remedierii avariei din Capitală

Termoenergetica a prelungit perioada remedierii avariei din Capitală, care afectează sectoarele 2 și 3, până în dimineața zilei de luni, la ora 8:00, conform documentelor publicate pe site.

Circa 400 de blocuri din sectoarele 2 și 3 ale Capitalei sunt afectate de lipsa căldurii și apei calde, iar alte cîteva sute primesc energie termică sub parametri.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O avarie majoră la rețeaua de termoficare s-a produs duminică, în Capitală. Mai multe locuințe din Sectoarele 2, 3 și 4 nu au apă caldă și căldură sau agentul termic este sub parametri.

Conform Termoenergetica, problemele la rețeaua de termoficare se vor prelungi până la miezul nopții, în multe dintre cazuri.

Problemele au apărut din cauză că, în Sectorul 2, a avut loc o avarie la Magistrala I – CET SUD. 

Directorul a precizat că este vorba de o avarie majoră, o gaură de dimensiune unei mingi de handbal apărând într-o conductă cu diametrul de un metru. Cele mai recente lucrări de modernizare la magistrala avariată au avut loc în urmă cu 20 de ani, a spus directorul.

În Capitală, duminică, temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad, conform meteorologilor