• Clotilde Armand este primarul din Capitală cu cea mai „confortabilă” situație materială
  • Clotilde Armand, avere declarată: 12 terenuri, 4 case, 250 mii euro în conturi
  • Nicușor Dan are 9.000 euro în conturi și datorii totale de 85.000 euro. Primarul Capitalei are o mașină din 1986.

E bogăție la primărie. Și nu pentru că au făcut primarii aleși în urmă cu fix 10 zile mulți bani în timpul ăsta. Ci pentru ca s-au dus acolo cu ei în buzunare.

Clotilde Armand, peste 250.000 de euro în conturi

O arată declarațiile de avere: am aruncat din nou un ochi pe ele, după ce una s-a viralizat pe Facebook. Averea șefei de la Sectorul 1, Clotilde Armand, a fost readusă în prim plan.

Franțuzoaica, europarlamentar înainte de a deveni primar, pare să stea cel mai bine când vine vorba de siguranța financiară: are 12 terenuri, pe numele soțului, e adevărat. 4 case și peste 250 de mii de euro în conturi. Se adaugă aproape 100.000 euro în fondurile de pensii private și 75.000 euro în titluri de stat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Armand a produs bine în 2019: 68 de mii de euro din indemnizația de la Parlamentul European, dar și 90 de mii de euro încasați pe persoană fizică.

Averea primarului de la sectorul 3, Negoiță

Fabuloasă pare la prima vedere și averea șefului de la sectorul 3 – Negoiță a scris 23 de pagini în declarație. A construit peste 1.500 apartamente pe persoană fizică. Problema e că și datoriile sunt la fel de mari – 60 de milioane de euro.

Nicușor Dan, mașină din 1986 și credit la bancă de 85 de mii de euro

Omul ales să controleze bugetul de 2 miliarde al capitalei e cel mai modest în declarația de avere. Nicușor Dan – 9 mii euro în cont și credit de 85 de mii. Are un teren la Predeal și o mașină din 1986 – anul în care Steaua lua Cupa Campionilor.

Piedone a pierdut bunuri de 40 de mii de euro

Ceva interesant apare și-n declarația de avere a primarului Piedone de la Sectorul 5. Față de cea din 2016 i-au dispărut din declarație bunuri de 40 mii euro, a scris Libertatea. Piedone n-a vrut să explice de ce.