• Avionul lui Trump a aterizat de urgență după discursul din weekend adresat donatorilor republicani.
  • Avionul a zburat între 20 și 30 de minute înainte ca unul dintre cele patru motoare să se defecteze.
  • Avionul fostului președinte Donald Trump a aterizat de urgență sâmbătă seară, după discursul său la un refugiu al donatorilor organizat de Comitetul Național Republican la New Orleans.

Avionul fostului președinte Donald Trump a fost forțat să aterizeze de urgență sâmbătă din cauza unei defecțiuni a motorului raportate deasupra Golfului Mexic, se arată într-un nou raport.

Politico a raportat : Avionul a fost în aer între 20 și 30 de minute înainte ca unul dintre motoare să se defecteze, iar pilotul avionului privat a decis să se întoarcă și să se întoarcă la aeroportul din New Orleans, a spus una dintre surse. Avionul se îndrepta spre Palm Beach, Florida, unde Trump locuiește la proprietatea sa din Mar-a-Lago.

Audio-ul comunicațiilor dintre pilot și turnul de control al traficului aerian a relevat că aterizarea a fost descrisă drept „de natură de urgență”, potrivit sursei, care fusese informată cu privire la înregistrare.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Odată ce avionul a ajuns la sol, RNC s-a grăbit și a întins mâna către un donator și i-a găsit fostului președinte un alt avion. Trump a aterizat în cele din urmă în Palm Beach în jurul orei 3 dimineața.

Trump a ținut un discurs incoerent de 90 de minute în fața donatorilor, sâmbătă, la hotelul Four Seasons din New Orleans, unde a vorbit despre o serie de subiecte. Potrivit unei înregistrări a discursului, el a sugerat în glumă ca SUA să „bombardeze Rusia” cu avioane cu steagul chinezesc, l-a numit pe unul dintre dușmanii săi din Congres, reprezentantul democrat Adam Schiff din California, „cap de pepene verde” și l-a numit pe un alt critic, avocatul George Conway, „fiu de cățea”.