• Avionul lui Trump a aterizat de urgență după discursul din weekend adresat donatorilor republicani.
  • Avionul a zburat între 20 și 30 de minute înainte ca unul dintre cele patru motoare să se defecteze.
  • Avionul fostului președinte Donald Trump a aterizat de urgență sâmbătă seară, după discursul său la un refugiu al donatorilor organizat de Comitetul Național Republican la New Orleans.

Avionul fostului președinte Donald Trump a fost forțat să aterizeze de urgență sâmbătă din cauza unei defecțiuni a motorului raportate deasupra Golfului Mexic, se arată într-un nou raport.

Politico a raportat : Avionul a fost în aer între 20 și 30 de minute înainte ca unul dintre motoare să se defecteze, iar pilotul avionului privat a decis să se întoarcă și să se întoarcă la aeroportul din New Orleans, a spus una dintre surse. Avionul se îndrepta spre Palm Beach, Florida, unde Trump locuiește la proprietatea sa din Mar-a-Lago.

Audio-ul comunicațiilor dintre pilot și turnul de control al traficului aerian a relevat că aterizarea a fost descrisă drept „de natură de urgență”, potrivit sursei, care fusese informată cu privire la înregistrare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Odată ce avionul a ajuns la sol, RNC s-a grăbit și a întins mâna către un donator și i-a găsit fostului președinte un alt avion. Trump a aterizat în cele din urmă în Palm Beach în jurul orei 3 dimineața.

Trump a ținut un discurs incoerent de 90 de minute în fața donatorilor, sâmbătă, la hotelul Four Seasons din New Orleans, unde a vorbit despre o serie de subiecte. Potrivit unei înregistrări a discursului, el a sugerat în glumă ca SUA să „bombardeze Rusia” cu avioane cu steagul chinezesc, l-a numit pe unul dintre dușmanii săi din Congres, reprezentantul democrat Adam Schiff din California, „cap de pepene verde” și l-a numit pe un alt critic, avocatul George Conway, „fiu de cățea”.