• Avionul vicepreşedintelui s-a întors la baza Andrews din Maryland la aproximativ 30 de minute
  • „Este o problemă tehnică. Nu există îngrijorări majore cu privire la securitatea” fostei senatoare californiene, a explicat purtătoarea sa de cuvânt, Symone Sanders
  • O jurnalistă prezentă al bordul avionului Air Force Two a descris un „zgomot neobişnuit provenind de la trenul de aterizare în cursul decolării”

Avionul cu care călătorea Kamala Harris a trebuit să revină la sol duminică din cauza unei probleme tehnice, în timp ce vicepreşedinta americană decolase spre Guatemala pentru primul său turneu internaţional.

Avionul vicepreşedintelui s-a întors la baza Andrews din Maryland la aproximativ 30 de minute.

Symon Sanders, purtătorul de cuvânt al Kamalei Harris a declarat jurnaliştilor că vicepreşedinta se aştepa să fie transferată înt-un alt avion la o oră după ce a fost anunţată defecţiunea.

„Este o problemă tehnică. Nu există îngrijorări majore cu privire la securitatea” fostei senatoare californiene, a explicat purtătoarea sa de cuvânt, Symone Sanders.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

O jurnalistă prezentă al bordul avionului Air Force Two a descris un „zgomot neobişnuit provenind de la trenul de aterizare în cursul decolării”.

Aterizarea a decurs însă complet normal”, a precizat ea.