Băiatul din Arad, în vârstă de 7 ani, de negăsit după 6 zile. Este căutat cu 5 drone și o autoșenilată

Băiatul din Arad, în vârstă de 7 ani, de negăsit după 6 zile. Este căutat cu 5 drone și o autoșenilată Sursa Foto: Poliția Română
  • Un băiat în vârstă de 7 ani, din Arad, a dispărut de acasă sâmbătă, 9 ianuarie.
  • Zeci de polițiști, pădurari, jandarmi și pompieri caută și joi, 14 ianuarie, băiatul de 7 ani din Arad.
  • Băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică.

Zeci de polițiști, pădurari, jandarmi și pompieri participă joi cu mai multe mașini, o barcă și 5 drone la acțiunea de căutare a copilului de 7 ani care a dispărut sâmbătă de acasă.

Potrivit ISU Arad, la acțiunea de căutare a copilului participă 28 de polițiști cu 8 autoturisme, 12 pădurari, 30 de voluntari cu 5 drone și 7 mașini de teren, 30 de pompieri cu 4 autoturisme de teren, o autoșenilată, o barcă și o autospecială de suport, dar și 6 jandarmi cu o autospecială.

Polițiștii, pompierii, jandarmii și pădurarii caută copilul de 7 ani încă de sâmbătă seara

Băiatul din Arad, în vârstă de 7 ani, de negăsit după 6 zile. Este căutat cu 5 drone și o autoșenilată
Sursa Foto: Poliția Română

Căutările băiatului au început sâmbătă seara. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Potrivit polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.