• Barack Obama a acordat interviuri mai multor youtuberi despre cartea sa
  • El a vorbit despre felul în care a folosit tehnologia în mandatele sale
  • Obama a dezvăluit cea mai frumoasă amintire din copilărie, când avea 6 ani

Dacă ai milioane de vizualizări pe Youtube, poți avea șansa să vorbești cu Barack Obama. Cu asta se pot lăuda câțiva youtuberi. Barack Obama este din nou în prim-plan după ce a scris o carte devenită imediat bestseller – A Promise Land.

Primul interviu a fost acordat de fostul președinte celui mai popular youtuber de tehnologie.

Barack Obama – fost președinte SUA: „Motivul pentru care am adoptat devreme tehnologia ca unealtă cu care să ajungem la votanți a fost pentru că aveam mulți oameni de 20-30 de ani care lucrau pentru mine. Este ceva cu care încă mai cred că ne chinuim și am scris despre asta în cartea «A Promise Land»“.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Seria de interviuri ale lui Obama cu influenceri a fost pusă la cale de Youtube. Într-un alt interviu, fostul președinte a vorbit despre misiunile NASA din anii 60.

Barack Obama – fost președinte SUA: „Eu stăteam pe umerii bunicului meu, fluturam un mic steag al Americii în timp ce o capsulă era recuperată. Și astronauții erau acolo, puteai vedea prin acel geam că ne fac cu mâna. Este una dintre amintirile cele mai frumoase din copilărie, pentru că a aprins în mine acel sentiment că totul este posibil“.

Barack Obama a fost primul președinte american care a comunicat cu cetățenii prin intermediul canalelor de social-media.