• Barack Obama a menționat, în glumă, că nu există niciun laborator secret în care sunt efectuate teste asupra extratereștrilor
  • Cu toate acestea, fostul președinte american a admis că imaginile cu OZN-uri sunt reale
  • „Când vine vorba de extratereștri sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct”, a glumit Obama

Fostul președinte american Barack Obama a menționat, în glumă, că nu există niciun laborator secret în care sunt efectuate teste asupra extratereștrilor însă a admis că imaginile cu OZN-uri sunt reale, relatează Insider.

Invitat în cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden” difuzate de postul CBS, lui Obama i s-a cerut opinia cu privire la relatările despre obiectele zburătoare neidentificate.

„Când vine vorba de extratereștri sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct”, a glumit Obama.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Totul a pornit de la afrimațiile unui pilot al Marinei Statelor Unite, care a declarat în această săptămână pentru CBS, că mai mulți piloți care efectuează antrenamente în largul coastei SUA zăresc Fenomene Aeriene Neidentificate (UAP) aproape zilnic.

Unele înregistrări video cu astfel de incidente au fost declasificate în 2019 și Departamentul apărării de la Washington a creat în luna august a anului trecut o comisie specială care să le investigheze. Raportul comisiei este așteptat în luna iunie.

Obama a precizat că s-a interesat despre subiect când a devenit președinte.

„Eram ceva de genul, există un laborator pe undeva unde păstrăm specimene extraterestre și o navă spațială? Au cercetat puțin și răspunsul a fost nu”, a glumit acesta.

Pe de altă parte, Obama nu s-a ferit să confirme că există înregistrări și documente privind mai multe obiecte neidentificate care au apărut pe cer, de-a lungul timpului.

„Nu știm cu exactitate ce sunt, nu putem explica cum s-au deplasat, traiectoria lor. Ele nu au avut un model ușor explicabil”, a declarat fostul președinte democrat.

„Cred că oamenii încă le iau în serios și încearcă să investigheze și să-și dea seama ce sunt. Dar nu am nimic nimic de raportat pentru voi astăzi”, a mai afirmat Barack Obama.