Barna, despre negocieri cu AUR: „Nu suntem în filmul… JR în „Dallas”: Never say never. S-a dus într-o zonă de partid extremist”

Dan Barna anunță o „decizie istorică”: 30 de miliarde vor reveni României de la UE Sursa: Profimedia
  • Vicepremierul Dan Barna a numit formațiunea AUR „un partid extremist”.
  • Dan Barna: Nu am negociat cu Alianța pentru Unirea Românilor, nu voi sta niciodată la masa negoierilor cu ei.
  • Dan Barna: Soluţia nu e în extreme, soluţia nu e în partide populiste care te îndeamnă să nu respecţi regulile.

Vicepremierul Dan Barna, unul dintre liderii USR PLUS, spune că nu are de gând să negocieze sau să colaboreze cu AUR.

„Nu, şi nu suntem în filmul… J.R. în Dallas: never say never. Cu cei de la AUR eu nu voi negocia pentru că, din punctul meu de vedere – şi am spus asta şi de la tribuna Parlamentului, o spun şi aici – AUR s-a dus într-o zonă de partid extremist. Am văzut că ieri un putător important de mesaj din AUR propunând public o listă cu intelectuali care trebuie ucişi. Deci acolo suntem, este o realitate pe care nu o putem ignora şi dacă dăm oricât de mic credit unui astfel de partid nu ştiu unde se poate ajunge. De aceea, din punctul meu de vedere AUR este un partid extremist şi eu nu voi negocia eu ei”, a declarat liderul USR vineri seară, la Digi 24, întrebat dacă ar sta la masa negocierilor cu cei din AUR.

Co-președintele USR PLUS a menţionat că şi în vremuri dificile, „soluţia nu e în extreme, soluţia nu e în partide populiste care te îndeamnă să nu respecţi regulile”, el considerând că astfel de mesaje nu pot fi acceptate.

„Am văzut chiar ieri lideri importanți din AUR, un purtător important de mesaj din AUR propunând public o lista cu intelectuali care trebuie uciși. Deci acolo suntem. Este o realitate pe care nu o putem ignora și daca le dam oricât de mic credit, nu stiu unde se poate ajunge”, a mai spus Dan Barna.