• Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave, în urma violențelor de pe aeroport
  • Poliția a deschis o anchetă
  • Lupta a fost filmată de pasagerii care așteptau să se îmbarcheze

Patru persoane au fost rănite, iar trei au ajuns la spital cu rănit grave. Alți 17 oameni au fost arestați, după o bătaie care avut loc la Terminalul Plecări de pe Aeroportul Luton, din Londra, scrie The Independent.

Lupta a fost filmată de pasagerii care așteptau să se îmbarcheze.

Bătaie dintre români a avut loc vineri, la 8.00, și s-a desfășurat în zona magazinelor duty-free și a restaurantelor de pe aeroport.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Pe terminalul din nordul Londrei ajung, cel mai des, aeronave ce aparțin companiilor low-cost, inclusiv Wizzair și Easyjet.

Cel puțin 12 oameni au fost implicați în bătaia violentă, iar alți români pot fi auziți pe înregistrare în timp ce îi roagă să se oprească.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a declarat pentru The Independent: „Suntem șocați și întristați de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranță zero față de violență și vom sprijini poliția în ancheta pe care o derulează. Am dori să ne cerem scuze față de toți pasagerii afectați”.

Poliția din Bedfordshire a anunțat că investighează bătălia.

„Poliția a fost informată despre o bătaia violentă de pe Aeroportul Luton din Londra”, a spus un purtător de cuvânt.

Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate și rămân în custodia poliției pentru audieri”, a adăugat sursa citată.