• În Septembrie anul trecut, Ionuț a fost înjosit de un grup de polițiști
  • Avocatul său intenționează să ceară daune morale în valoare de 500.000 de euro
  • Parchetul de pe lângă Tribunalul București i-a arestat pe polițiștii implicați

Îți spun povestea lui Ionuț. Bărbatul care anul trecut a fost reținut de polițiști, bătut, înjurat și apoi abandonat pe un câmp.

Sunt polițiștii de la Secția 16 din Capitală. O parte dintre ei au fost implicați într-un incident similar în 2018. Ionuț nu înțelege nici acum cum de i s-a întâmplat asta tocmai lui.

Tălpi, pulpele superioare, braț cot degete peste tot m-au lovit. Trântit la pământ și bătut cu cătușele la spate. Nu știu cred că trebuie să fie întrebați dânșii cum au putut ajunge să urineze pe mine”, a povestit Ionuț Gheorghe, victima polițiștilor.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Cei 8 polițiști au fost arestați preventiv. Adrian Cuculis, avocatul lui Mihai, vrea să ceară 500.000 de euro daune morale și speră să tragă un semnal de alarmă asupra abuzurilor din partea anumitor polițiști.

Polițiștii au urinat peste el după ce l-au bătut îngrozitor. Nu există nici un dosar în România unde să fi reținut asemenea fapte. În dosar în momentul de față s-a dispus urmărirea penală in personam adică asupra persoanei respective.

Vorbim despre o persoană care sau mai multe persoane care au fost arestate preventiv. Există tot probatoriul necesar pentru a se dispune din punctul meu de vedere trimiterea în judecată”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.