• Un bebeluş de 4 luni a murit în Sibiu după ce s-a infectat cu Sars Cov 2.
  • România a înregistrat miercuri un nou record absolut, la cazurile noi de infectare cu coronavirus – 5.343 -, la decese – 107 – şi la terapia intensivă – 861 persoane internate -.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat astăzi decesul unui bebeluş de 4 luni, care avea mai multe afecţiuni. Bebeluşul era din Sibiu, internat tot într-un spital din Sibiu.

Copilul a fost internat la noi în spital în data de 20 octombrie. Avea multiple alte afecţiuni. A fost intubat şi ventilat mecanic imediat după punerea diagnosticului. Copilul era din judeţul Sibiu, localitatea Nocrich şi este unul dintre cei trei pacienţi cu COVID-19 internaţi în ATI la Spitalul de Pediatrie din Sibiu şi singurul care a fost şi intubat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, dr. Ioana Mătăcuţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Până miercuri, în România au fost confirmate 222.559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 6.681 de persoane diagnosticate cu virusul au murit. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 107 decese.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA