Bebeluș de o lună, salvat de pompieri, după ce a rămas blocat într-o mașină parcată pe marginea unui bulevard din Constanța

constanta-isu Potrivit ISU Dobrogea, copilul a rămas în maşină după ce portierele s-au încuiat şi s-au blocat automat. FOTO: Aleph News
  • Un bebeluș de doar o lună a fost salvat, luni, de pompieri, după ce a rămas blocat într-o mașină parcată pe marginea unui bulevard din Constanța.
  • Copilul a rămas în maşină după ce portierele s-au încuiat şi s-au blocat automat.

Un bebeluș de doar o lună a fost salvat, luni, de pompieri, după ce a rămas blocat într-o mașină parcată pe marginea unui bulevard din Constanța. Copilul a fost scos în siguranță.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au salvat, luni, bebelușul blocat într-o mașină parcată pe marginea unui bulevard din municipiul Constanţa.

Potrivit ISU Dobrogea, copilul a rămas în maşină după ce portierele s-au încuiat şi s-au blocat automat.

„În urma primirii unei alerte prin 112, la faţa locului au fost mobilizate două echipaje – SMURD şi autospeciala de descarcerare. Pompierii au spart unul dintre geamurile autovehiculului şi au scos în siguranţă bebeluşul, acesta neavând nevoie de îngrijiri medicale”, anunță reprezentanții pompierilor.