• Gigi Becali a făcut recent afirmații despre partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)
  • Patronul FCSB susține că senatoarea Diana Șoșoacă „a depășit o linie”
  • Becali: „Mie, la început, mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva”

Gigi Becali a făcut recent afirmații despre partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), dar și despre senatoarea Diana Șoșoacă, în direct, la România TV.

Nu mai vreau să aud de politică. Politică, gata, la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu stiu cum să fug, dacă zice: ‘ieși dintre ei și osebiți-vă’! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei? Cu cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președintele, George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mă mai uit la TV eu.

Diana Șoșoacă, ea săraca… Mie, la început, mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică… după aia a început să mai și danseze… Îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu!

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Ea zice corect ce zice. Zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică, deși spune adevărul, mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place oamenilor circăreală”, a spus patronul FCSB.