• Bernie Sanders este cel mai autoritar lider democrat
  • Sanders, 79 ani, a lăudat, nu o dată, sisteme comuniste totalitare
  • Sanders: „Lăcomia corporatistă trebuie să înceteze!”

Trump a primit 73 de milioane de voturi la alegeri. Cu excepția lui Biden, niciun candidat american nu a fost atât de votat în istorie. Sunt zecile de milioane de americani care cred că venirea democraților înseamnă un atac la capitalism, iar socialismul extrem, comunismul chiar, China, vor înghiți America.

Mulți spun că Biden va fi președinte, dar țara va fi condusă de vicepreședintele Harris după politicile lui Bernie Sanders, liderul ideologic al democraților. Veșnic favorit al studenților, Sanders pierde sau se retrage mereu din cursa pentru nominalizarea democrată. Bernie, 79 de ani, a apreciat, nu o dată, socialismul. În luna de miere a fost în URSS, iar la întoarcere i-a lăudat pe sovietici. A vizitat Cuba lui Castro și l-a apreciat pe Fidel știind că acesta își zdrobea opozanții. Bernie a fost și în Nicaragua și a fost numai miere la adresa liderului susținut de Moscova, Daniel Ortega, după ce acesta trimisese la pușcărie 4.000 prizonieri politici.

„Sunt lucruri pe care sovieticii le fac mai bine decât noi, sunt chiar impresionante! Metroul la Moscova e ieftin, mai rapid și mai eficient decât în America. Trenul de la Leningrad la Moscova, pentru cetățenii sovietici, a fost foarte ieftin”, a spus încântat după vizită din tinerețe la Moscova. Bernie a lăudat și programele pentru tineret și muncitori pe care le-a văzut pe traseu.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Postările lui pe Twitter sunt că îndemnurile la lupta de clasa din anii de început ai comunismului. În decembrie scria: „Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, are cu $83 miliarde mai mult în ultimele 9 luni, iar Amazon face profituri record. În timpul asta, muncitorii Amazon își riscă viețile că să livreze comenzile de serbatori și nu li se da concediu medical. Această urâtă lăcomie corporatistă trebuie să înceteze”.