Beyoncé o susține oficial pe Kamala Harris la mitingul din Houston: „Trebuie să votăm și avem nevoie de voi”

În ceea ce se anunță a fi unul dintre cele mai semnificative momente ale campaniei prezidențiale din 2024, Beyoncé și-a declarat oficial sprijinul pentru candidata democrată Kamala Harris în timpul un miting din Houston.

Superstarul Beyoncé, originară din Houston, a declarat mulțimii prezente la mitingul din orașul său natal pentru vicepreședintele Kamala Harris că țara se află „în pragul istoriei” și este timpul să „cântăm un cântec nou”.

Mai mult decât un concert

După ce a fost prezentată de mama sa, Tina Knowles, mama a trei copii s-a adresat audienței, spunându-le: „Ne aflăm în pragul unei schimbări enorme”.

Nu sunt aici ca o celebritate. Nu sunt aici în calitate de politician. Sunt aici ca mamă, o mamă căreia îi pasă de lumea în care trăiesc copiii noștri, o lume în care avem libertatea de a ne controla corpurile, o lume în care nu suntem divizați, trecutul, prezentul sau viitorul nostru”, a spus ea.

Este timpul să cântăm un cântec nou”, a continuat Beyoncé să spună mulțimii. „Un cântec care a început acum 248 de ani. Notele vechi de decădere, discordie, disperare nu mai rezonează”.

„Momentul nostru chiar acum”, a adăugat ea. „Este timpul ca America să cânte un cântec nou. Vocile noastre cântă un cor al unității”, a continuat superstar-ul înainte de a o introduce pe Kamala Harris pe șcenă în fața a aproximativ 30.000 de persoane, conform campaniei Harris.

Suntem cu toții parte a ceva mult mai mare. Trebuie să votăm și avem nevoie de voi”, a continuat ea. „Haideți să facem asta. Doamnelor și domnilor, urați-i un călduros bun venit în Texas viitorului președinte al Statelor Unite, Kamala Harris.”

Houston, ground zero

Vicepreședintele Kamala Harris a declarat vineri mulțimii prezente la mitingul său din Houston că Texasul este „punctul zero în lupta pentru libertatea reproducerii”, sperând să folosească legea restrictivă a avortului din acest stat pentru a mobiliza alegătorii cu 11 zile înainte de alegeri.

Harris a urcat apoi pe scenă și a ținut un discurs axat pe drepturile reproductive.

Kamala Harris i-a îndemnat pe texani să voteze, chiar dacă statul lor a ales republicanii în cursele prezidențiale timp de mai bine de patru decenii.

„Știu că, uneori, în Texas, oamenii se întreabă: „Merită dacă nu face diferența? Ba da, contează”, a spus Harris la un miting în Houston. „Voi faceți o diferență, iar momentul este de partea noastră”. De asemenea, ea a susținut candidatura democratului Colin Allred, care candidează pentru a-l detrona pe senatorul Ted Cruz.

Mai sunt 11 zile până la alegerile care vor decide viitorul Americii, inclusiv libertatea fiecărei femei de a lua decizii cu privire la propriul corp și libertatea sa de reproducere”, a declarat Harris mulțimii, după ce a fost prezentată de superstarul muzical Beyoncé.

„Și toți cei prezenți aici în această seară sunt aici pentru că vrem să luptăm pentru viitorul nostru”, a adăugat ea.

Începutul discursului lui Harris a fost întrerupt pentru scurt timp de protestatari. După o întrerupere, ea a făcut o pauză și a spus: „Trimiteți-l la micul miting din josul străzii”, înainte de a-și continua discursul. Fostul președinte Donald Trump a fost în Austin mai devreme în aceeași zi.

Exit mobile version