• Gafa lui Biden le-a dat din nou muniție republicanilor
  • Republicanii cer ca Joe Biden să publice rezultatele testelor cognitive
  • Joe Biden continuă să conducă în sondaje cursa pentru Casa Albă
  • Donald Trump s-a apropiat în ultimele săptămâni de candidatul democrat

Omul favorit să devină următorul președinte al Statelor Unite a omorât 200 de milioane de americani – declarativ, evident!

Democratul Joe Biden, încă favoritul sondajelor pentru un loc la Casa Albă – cu un avans tot mai mic, să menționăm! – a comis o gafă care i-a dat din nou muniție lui Donald Trump. Biden a încurcat 200 de mii cu 200 de milioane când a vorbit despre numărul americanilor morți din cauza coronavirusului.

E a doua oară când Biden greșește cifrele. În iunie a spus că 120 de milioane de americani au fost răpuși de covid. E muniția perfectă Trump – care zice că Biden nu poate deveni președinte pentru că nu e în deplinătatea facultăților mintale. Îi cere rivalului rezultatele testelor cognitive.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Am întrebat și un neurolog dacă acuzațiile lui Trump cum că Biden e prea bătrân pentru a mai lua decizii cu privire la viitorul planetei sunt valabile.


Discuțiile despre capacitatea lui Biden de a lua decizii l-au readus pe Trump în bătălie, arată sondajele. Ultimul arată că 45% dintre bărbații gay de culoare din America i-au întors spatele lui Biden – au declarat că intenționează să pună ștampila pe Trump. Nu e aceeași părere sunt și vedetele de la Hollywood. De Niro e cel mai aprig.