• La începutul acestei luni, Biden a fost testat pozitiv pentru coronavirus.
  • El a fost apoi testat negativ în urmă cu câteva zile.
  • Apoi, el a fost din nou testat pozitiv pentru această boală la începutul zilei.

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat sâmbătă că a fost diagnosticat pozitiv pentru a doua oară cu COVID-19, scrie CNN.

„Oameni buni, astăzi am fost testat din nou pozitiv pentru COVID. Acest lucru se întâmplă cu o mică minoritate de oameni. Nu am niciun simptom, dar mă voi izola pentru siguranța tuturor celor din jurul meu”, a scris el pe Twitter. „Sunt încă la muncă și mă voi întoarce pe drum în curând”.

La începutul acestei luni, Biden a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El a fost apoi testat negativ în urmă cu câteva zile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Biden îndeamnă SUA să respecte măsurile anti-COVID

Președintele Statelor Unite a făcut apel sâmbătă la cetățenii țării sale să respecte măsurile împotriva COVID-19, cum ar fi vaccinarea, pentru a se proteja de noul val al bolii.

„Deși COVID este încă printre noi, lupta noastră împotriva acestui virus face diferența. Acum ne putem proteja de boli grave cauzate de COVID, iar decesele cauzate de COVID au scăzut cu aproape 90%”, a scris președintele pe Twitter.

La începutul acestei luni, Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și apoi negativ mai puțin de o săptămână mai târziu. Apoi, el a fost din nou testat pozitiv pentru această boală la începutul zilei.