VIDEO. Biden a părut că doarme în timpul întâlnirii cu premierul israelian Naftali Bennett

  • Biden a privit sicriele soldaților uciși iar apoi s-a uitat la ceas.
  • Timp de 30 de secunde, Joe Biden pare că are ochii închiși și nu se mișcă.
  • Aceasta nu este prima oară prima oară când Joe Biden doarme în public.

Biden a privit sicriele soldaților uciși la Kabul, iar apoi s-a uitat la ceas. Mai apoi, președintele Statelor Unite, Joe Biden, a părut că a fost furat de somn la întâlnirea cu Naftali Bennett. Aceasta nu este prima oară prima oară când Joe Biden doarme în public.

„Domnule președinte…vă grăbiți, aveți altă treabă?”, a fost întrebarea unor veterani americani, furioși că Biden și-a verificat ceasul în timp ce îi primea pe pământ american pe cei 13 soldați americani, uciși în atacul ISIS-K din Kabul.

În imagini îl vedem pe președintele american cum își ține mâna la piept în semn de respect pentru sacrificiul suprem al celor 13 soldați și la doar câteva secunde distanță, verifică relaxat ora. Asta deși prin fața lui erau cărate cele 13 sicrie ale soldaților uciși în atacul din Kabul.

Posibil de la prea multă relaxare, președintele a părut că doarme în timpul întâlnirii cu premierul israelian Naftali Bennett. Timp de 30 de secunde, Joe Biden pare că are ochii închiși și nu se mișcă.

Dacă a adormit, n-ar fi prima oară. Până în momentul de față sunt minim 3 situații în care Joe Biden a tras un pui de somn în public.