Biden cere ca Trump să fie închis: „Democrația noastră e în pericol”

U.S. President Joe Biden delivers remarks at the New Hampshire Democratic Party Headquarters, in Concord, New Hampshire, U.S., October 22, 2024. REUTERS/Elizabeth Frantz

Președintele SUA, Joe Biden, a declarat marți că republicanul Donald Trump reprezintă o amenințare pentru democrație și ar trebui să fie închis „politic”.

Biden a făcut această declarație în legătură cu predecesorul său – și candidat republican la cea mai înaltă funcție – la sediul democraților din Concord, New Hampshire.

Trebuie să-l închidem. Să-l închidem politic. Să-l blocăm. Asta trebuie să facem„, a spus Biden, în aplauzele celor prezenți.

Trump plănuiește să ignore Constituția SUA. Democrația noastră este în pericol”, dacă Trump o învinge pe candidata democrată Kamala Harris, a adăugat el.

https://media.alephnews.ro/2024/10/WhatsApp-Video-2024-10-23-at-02.30.31.mp4

Trump se confruntă cu un total de 91 de acuzații în patru dosare penale, pe care le numește „o încercare a democraților de a-l împiedica să se întoarcă la Casa Albă”. Cele mai serioase acuzații care-l vizează pe Trump se pot pedepsi cu până la 20 de ani de închisoare.

Exit mobile version