• Candidatul democrat la alegerile prezidențiale, Joe Biden, l-a criticat pe Trump.
  • Biden a susținut o conferință în statul său natal, Pennsylvania.
  • Joe Biden a promis mai multe joburi pentru americani.

Duelul pentru președinția Americii nu va fi unul plicticos. Cei doi candidați au continuat duelul de la distanță, în apariții publice.

La câteva ore după ce Donald Trump a apărut pentru prima dată după ce a fost externat și l-a numit „somnoros” pe Joe Biden, candidatul democraților a criticat actuala guvernare pentru felul în care a gestionat criza provocată de coronavirus.

Biden a menționat și numărul americanilor rămași fără job-uri de când a izbucnit criza.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Joe Biden: „Președintele vede lumea doar din Park Avenue. Eu o văd din Scranton și Claymont”

Mai bine de 210.000 persoane au murit, după cum a fost anunțat. Când (lui Donald Trump) i-a fost spus că 100.000 de oameni mor în lume în fiecare zi, știți ce a spus? „Asta este!”

Aproape 11 milioane de slujbe s-au pierdut de la începutul acestei crize și nu au revenit. Top 100 miliardari în mijlocul unei pandemii au câștigat 300 de miliarde de dolari în plus. Ce a primit a doua jumătate?

Ceea ce este clar este că președintele poate vedea lumea doar din Park Avenue. Eu o văd din Scranton. O văd din Claymont. Cu adevărat, a spus Joe Biden.

Și Biden e la rândul lui criticat de republicani, dar și de media. Refuză să își spună părerea despre nominalizările judecătorilor la Curtea Supremă.

Biden a continuat campania în Pennsylvania după ce vineri a mers în Las Vegas.

Statul său natal este unul extrem de important în ecuația votului. În 2016, Trump a câștigat votul în Pennsylvania, un stat care istoric a fost pro-democrați. A fost a șaptea oară când Biden a mers în diferite orașe cheie din Pennsylvania de la începutul lunii septembrie.