• Joe Biden: „Am să câștig campania ca democrat, dar voi conduce ca american”.
  • Joe Biden: „Ca să progresăm trebuie să ne oprim din a ne trata oponenții drept inamici”.
  • Joe Biden: „Nimeni nu ne va lua democrația”.

UPDATE 23:18 Joe Biden: „Am să câștig campania ca democrat, dar voi conduce ca american”

Joe Biden: Fiecare indiciu arată că majoritatea va crește. A fost o lungă campanie. Și dificilă. Am mai avut campanii dificile înainte și am mai trecut prin momente grele.

Trebuie să ne vedem din nou, să ne ascultăm și să ne respectăm. Știu că nu va fi ușor. Nu sunt naiv și nici voi nu sunteți.

Ca să progresăm trebuie să ne oprim din a ne trata oponenții drept inamici.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Am să câștig campania ca democrat, dar voi conduce ca american. Voi reprezenta fiecare american. Voi lucra la fel de mult și pentru cei care nu au votat pentru mine.

Nimeni nu ne va lua democrația. Nici acum, niciodată. America a ajuns prea departe. A înfruntat multe bătălii. Noi, oamenii, nu ne predăm și nu vom fi supuși la tăcere.

Asta nu va fi victoria mea. Va fi victoria noastră, a americanilor și a democrației Americii.

UPDATE 22:46 Joe Biden a plecat de acasă. Va vorbi despre victoria din Wisconsin și despre litigii

„Ne aşteptăm ca la un moment dat, în cursul zilei de astăzi, fostul vicepreşedinte să se adreseze poporului american”, a declarat Jen O’Malley Dillon, şeful echipei de campanie a lui Joseph Biden.

Candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA ar putea câştiga voturile în statele Wisconsin, Michigan şi Nevada, apropiindu-se astfel de victorie, conform proiecţiilor electorale realizate de postul Fox News.

Joe Biden conduce la diferenţe mici în aceste state, care i-ar putea aduce încă 32 de voturi în Colegiul electoral federal. Joe Biden este creditat deja, conform proiecţiilor Fox News, cu 238 de voturi în Colegiul electoral federal, iar Donald Trump, cu 213.

Sunt aşteptate şi rezultatelor alegerilor în Pennsylvania, Carolina de Nord şi Georgia.

Potrivit proiecţiilor realizate de CNN, Joseph Biden este creditat cu 224 de voturi în Colegiul federal, iar Donald Trump cu 213.