• Biden „nu are nicio intenție” să se întâlnească cu prințul moștenitor saudit Mohammad bin Salman la summitul G20 de luna viitoare din Indonezia, a declarat consilierul pentru securitate națională a Casei Albe, Jake Sullivan.
  • Jake Sullivan a declarat duminică că președintele Joe Biden va acționa „metodic” în reevaluarea relației SUA cu Arabia Saudită.
  • Sullivan a spus că Biden nu intenționează să se întâlnească cu prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman la un summit al liderilor G20 din noiembrie și că nicio schimbare nu este „iminentă” .

Președintele american Joe Biden „nu are nicio intenție” să se întâlnească cu prințul moștenitor saudit Mohammad bin Salman la summitul G20 de luna viitoare din Indonezia, a declarat duminică consilierul pentru securitate națională a Casei Albe, Jake Sullivan, scrie Reuters.

Consilierul pentru securitate națională de la Casa Albă, Jake Sullivan, a declarat duminică că președintele Joe Biden va acționa „metodic” în reevaluarea relației SUA cu Arabia Saudită, dar opțiunile includ modificări ale asistenței de securitate pentru principalul producător de petrol.

Biden va „reevalua” relațiile cu Arabia Saudită după reducerea cotelor de producție OPEC + de care beneficiază Rusia, dar „nu va acționa în grabă” , a adăugat Sullivan la CNN.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Sullivan a spus că Biden nu intenționează să se întâlnească cu prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman la un summit al liderilor G20 din noiembrie și că nicio schimbare nu este „iminentă” .