• CDC a emis marți noi recomandari pentru masca de protecție.
  • CDC spune că americanii complet vaccinați nu trebuie să poarte măști în aer liber sau chiar în interior, în multe cazuri.
  • Biden, care este complet vaccinat, a spus că va purta în continuare o mască, chiar și în aer liber.

CDC a emis marți noi recomandari pentru mască, spunând că americanii complet vaccinați nu trebuie să poarte măști în aer liber sau chiar în interior, în multe cazuri. Oamenii complet vaccinați, a spus CDC, se pot aduna în aer liber fără a purta o mască, cu excepția anumitor condiții aglomerate și, de asemenea, se pot aduna în interior fără a purta o mască sau rămânând la o distanță de 2 metri, potrivit The Blaze.

Cu toate acestea, mulți nu respecta recomandarile si continua sa poarte masti. De exemplu, Joy Reid de la postul MSNBC – care le-a cerut în repetate rânduri americanilor să facă ceea ce le spun dr. Anthony Fauci și alți oficiali guvernamentali din domeniul sănătății – a declarat la emisiunea sa după anunțul CDC pentru a declara că el încă mai poartă două măști în timp ce face jogging în aer liber.

Un alt membru al partidului democrat care a respins îndrumările pentru masca ale CDC este președintele Joe Biden.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

În timpul unui interviu cu „Today” de la NBC, difuzat vineri, Biden, care este complet vaccinat de luni de zile, i-a spus gazdei show-ului Craig Melvin că va purta în continuare o mască – chiar și în aer liber – pentru că este „responsabilitatea sa patriotică”.

„Este o mică măsură de precauție care are un impact profund”, a spus Biden. „Este o responsabilitate patriotică, pentru numele lui Dumnezeu!”.