• Fosta soţie a lui Tudorache plăteşte cauţiunea de 1 mil. euro
  • Adina Tudorache a depus drept garanție trei imobile
  • Dosarul Tudorache este vechi de patru ani, spune DNA
  • Procurorii DNA suspectează că Tudorache deţine o avere ilicită
  • DNA: Tudorache nu cumpăra zilnic nici mâncare și nici carburant
  • Fosta soție a primarului deține un diamant în valoare de 190 de mii de euro
  • Tudorache a contestat cauţiunea de un milion de euro impusă în „dosarul diamantelor”

Salvarea lui Daniel Tudorache vine de la fosta lui soţie. Îi dă ea un milion de euro pentru cauțiunea cerută de DNA, după ce Tribunalul Bucureşti a respins plângerea fostului primar al Sectorului 1.

Între timp, am aflat că dosarul Tudorache nu e de ieri, de azi, ci de patru ani. Ancheta însă e şi mai veche. De vreo 10 ani, procurorii se uită la tranzacţiile, shoppingul, proprietăţile şi vacanţele familiei Tudorache.

Anchetatorilor li s-a părut ciudat că inculpatul Tudorache nu cumpăra zilnic nici mâncare și nici carburant. În schimb, cheltuia banii pe haine de la brand-uri de lux precum Prada, Dolce&Gabana, Giorgio Armani, Valentino, Versace, Giambattista Valli, Christian Dior, Louis Vuitton.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

Și bijuterii au fost găsite: 20 pandantive, 37 de inele, 29 perechi de cercei, 26 de brățări, 8 lănțișoare, medalioane, broșe, 4 coliere, 1 ceas Dior, 2 ceasuri de damă Anna Maria Cammilli. Dintre acestea, în două valijoare cu 3 sertare, DNA a găsit un diamant de 190.000 €, un inel cu diamant de 80.000 €, un inel de 65.000 €, set de bijuterii de 64.225 $, inel de 58.500 €, set de cercei și lănțișor cu pandantiv de 11.200 €.