Bilanţul exploziei produse într-un complex industrial din Germania a ajuns la cinci morţi

Explozie într-un parc industrial chimic din Leverkursen, Germania. Explozie într-un parc industrial chimic din Leverkursen, Germania.
  • Bilanţul exploziei produse marţi într-o zonă industrială din vestul Germaniei a ajuns la cinci morţi.
  • Echipele de intervenţie au găsit joi cadavrele a trei persoane care erau dispărute.
  • Alte două persoane sunt în continuare căutate în urma accidentului industrial produs în orăşelul Leverkusen.

Bilanţul exploziei produse marţi într-o zonă industrială din vestul Germaniei a ajuns la cinci morţi, au anunţat joi autorităţile locale, conform publicaţiei Bild.

Echipele de intervenţie au găsit joi cadavrele a trei persoane care erau dispărute. Alte două persoane sunt în continuare căutate în urma accidentului industrial produs în orăşelul Leverkusen.

Astfel, bilanţul victimelor a ajuns la cinci morţi. Alte 31 de persoane au fost rănite în deflagraţie, unele fiind în stare critică.

O explozie puternică s-a produs, marţi, la un centru de procesare de deşeurilor situat în zona industrială Chempark din Leverkusen, la periferia oraşului german Köln. Explozia şi incendiul care a urmat au distrus trei rezervoare în care erau între 600 şi 900 de tone de solvenţi industriali.

Ancheta privind cauzele exploziei şi natura substanţelor degajate în atmosferă este coordonată de Procuratura landului Renania de Nord-Westfalia.