• Bill Gates susține că 6 vaccinuri pentru Covid-19 vor fi gata până în primul trimestru al anului 2021
  • La Festivalul FinTech, care s-a desfășurat online, Gates a numit candidații de la Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax
  • Nu a dat numele celui de-al șaselea vaccin
  • Antreprenorul a felicitat progresul occidentalilor, menționând totodată că este nevoie de mai multă susținere și pentru țările în curs de dezvoltare

Bill Gates prevede 6 vaccinuri autorizate și gata de distribuire pe scară largă până în primăvara anului 2021, relatează nbcboston.

În cadrul Festivalului FinTech, desfășurat online, Gates a discutat despre vaccinurile de la Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax, fără să dea numele celui de-al șaselea.

Antreprenorul a menționat că, deși eforturile sunt extraordinare și rezultatele încep să se vadă, rămâne în continuare o muncă grea pentru companii, inclusiv a lui, Fundația Bill & Melinda Gates.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Trebuie să ne asigurăm că distribuim vaccinul într-un mod echitabil. Nu cât de bogat ești determină dacă vei avea acces la vaccin. Scopul nostru este să facem cât mai multe în 2021, astfel încât să dispară pandemia până în 2022” a spus Gates.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!