• Bill Gates a declarat că a făcut „o greșeală imensă” când s-a întâlnit cu Jeffrey Epstein.
  • Epstein a fost găsit mort în închisoare în 2019, în timp ce își aștepta procesul pentru acuzațiile de trafic cu fete de doar 14 ani.
  • Melinda Gates era îngrijorată de relațiile soțului ei cu Epstein atunci când a consultat avocații pentru a discuta un posibil divorț.

Bill Gates a declarat că a făcut „o greșeală imensă” când s-a întâlnit cu Jeffrey Epstein, condamnat pentru agresiune sexuală, relatează The Guardian.

„A fost o greșeală imensă să petrec timp cu el, să îi dau credibilitatea de a fi acolo”, a declarat Gates miercuri la CNN.

Gates a declarat că s-a întâlnit cu Epstein în speranța că finanțatorul ar putea ajuta la strângerea de fonduri pentru probleme de sănătate la nivel mondial.

Recomandări

CINE IA LOCUL LUI DRULĂ?
ZELENSKI CERE RACHETE CU RAZĂ LUNGĂ
160.000 DE ELEVI DAU EVALUAREA NAȚIONALĂ
UNDE MERGI AZI
MOLDOVA ȘI UCRAINA PORNESC SPRE UE
FOREVER YOUNG

„Am avut câteva cine cu el, știți, sperând că ceea ce spunea, despre obținerea unor miliarde în scopuri filantropice prin intermediul relațiilor sale, s-ar putea întâmpla”, a spus Bill Gates. „Când a început să pară că asta nu se va întâmpla, relația s-a încheiat”.

Epstein a fost găsit mort în închisoare în 2019, în timp ce își aștepta procesul pentru acuzațiile de trafic cu fete de doar 14 ani. În 2008, Epstein a evitat urmărirea penală pentru acuzații similare printr-un acord de recunoaștere a vinovăției.

Wall Street Journal a relatat în luna mai că Melinda Gates era îngrijorată de relațiile soțului ei cu Epstein atunci când a consultat avocații pentru a discuta un posibil divorț. The Journal a precizat că mai multe dintre sursele sale au declarat că Melinda a avut îngrijorări cu privire la relația lui Bill cu Epstein încă din 2013.

„Este o perioadă de reflecție și, în acest moment, trebuie să merg mai departe”, a declarat Gates pentru CNN. „În cadrul familiei, ne vom vindeca cât de bine putem”, a mai declarat miliardarul despre divorţ.