• Bill Gates e optimist în ceea ce privește progresul vaccinurilor
  • Pe lângă cele anunțate de Pfizer și Moderna, cu 95% eficiență, Bill Gates are încredere și în vaccinurile dezvoltate de AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax
  • „Trebuie să ne îngrijorăm pentru lunile care urmează” a mai spus co-fondatorul Microsoft

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft și al fundației Bill & Melinda Gates este optimist în ceea ce privește vaccinul, relatează cnet.com

Pe lângă cele două vaccinuri cu 95% eficiență, de la Pfizer și Moderna, Bill Gates speră să vadă și progresul celor dezvoltate de AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax.

Într-un interviu acordat pentru CNN, Bill Gates a spus că e „optimist și crede că până în februarie, toate se vor dovedi a fi eficiente și sigure”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Deși are încredere în cursul pe care-l urmează giganții farmaceutici, Bill Gates avertizează asupra următoarelor luni, estimând 2.000 de decese zilnice în lunile de iarnă.

În interviu, Gates a vorbit și despre distribuirea vaccinului, despre care a punctat că este o provocare ce va fi rezolvată.

„Încercați pe cât puteți să vă feriți familia, să nu ajungă cei dragi vouă pe lista de victime. O să tot vedem asta până în primăvară. Vaccinul va face diferența”, a mai adăugat Bill Gates.