• O imagine cu Ludovic Orban a stârnit valuri de reacții pe pagina de Facebook a Guvernului.
  • Premierul este, în biroul personal, la o întâlnire cu ministrul Sănătății Nelu Tătaru și cu medicul Valeri Gheorghiță.
  • Pentru a arăta oamenilor că are multe proiecte în derulare, Orban și-a umplut biroul de dosare cu șină.

În plină campanie electorală, în Guvernul României se lucrează cu drag și spor. O imagine publicată pe pagina de Facebook a Guvernului a stârnit valuri de reacții din partea oamenilor.

Acesata îl surprinde pe Premierul Ludovic Orban la o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu cel care va coordona campania de vaccinare anti-covid, medicul Valeri Gheorghiță.

Cum un birou atât de important cum este cel al premierului, nu are cum să stea golaș, aceasta a fost umplu cu un teanc generos de dosare cu șină, semn că pe masa Primului Ministru sunt, în permanență, multe proiecte în curs de desfășurare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ludovic Orban: „Împreună cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, am avut astăzi o discuție foarte aplicată cu locotenent colonel Valeriu Gheorghiță, medic primar Boli Infecțioase de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, cel care va coordona campania de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național.”, se arată pe pagina de Facebook a Guvernului.