• Transilvania a primit noi proiecte de infrastructură, după 10-11 ani.
  • Emil Boc laudă implicarea premierului Florin Cîțu.
  • Primarul Clujului a trimis săgeți către PSD.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat, vineri, că după 10 – 11 ani, Transilvania primeşte din nou proiecte de infrastructură, prin implicarea premierului Florin Cîţu, ceea ce nu s-a întâmplat cu PSD.

„Mă bucur că, după 10 – 11 ani, din nou, prin premierul Cîţu (…) Transilvania contează din nou pe harta infrastructurii din România. Timp de 10 ani, din păcate, PSD ne-a ignorat nici măcar un podeţ de la Nădăşel nu au putut să facă, pentru a face câţiva kilometri de autostradă”, a declarat, vineri, la Zalău, Emil Boc.

Emil Boc a subliniat faptul că de fapt, sunt proiecte importante în întreaga Românie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Asta arată că România are viitor şi românii au viitor în această ţară”, a mai declarat Boc. Edilul Clujului s-a aflat, vineri, într-o vizită de lucru alături de premierul Florin Cîţu şi ministrul Lucian Bode.

Mai mult, Emil Boc vrea din nou comasarea judeţelor pe regiuni istorice.

„Să avem judeţe sau regiuni cu minin 800.000 de locuitori. Astăzi doar Suceava, ca judeţ, îndeplineşte această condiţie, în rest toate judeţele din România nu îndeplinesc o asemenea cerinţă şi în consecinţă nu putem absorbi nici fonduri europene şi nici moderniza cu adevărat ţara, pentru că există o fărmiţare teritorială foarte mare”, a argumentat Emil Boc.