• Analistul Bogdan Teodorescu a fost invitat în cadrul Marius Tucă Show
  • Bogdan Teodorescu: „Cetățeanul român este mult mai conservator
  • Bogdan Teodorescu: „Dacă ne uităm pe harta partidelor care contează, AUR este cel mai apropiat de biserică”

Nu ți se pare că, de când cu rata mare a vaccinărilor, Cîțu parcă e mai înalt, mai umflat în pene? Planul „vaccinarea în două weekenduri” merge brici, ba avem și programe de divertisment și, după ce ni s-au luat aproape toate drepturile, acum suntem ademeniți cu încă o bucățică de libertate doar cu condiția să stăm la vaccinat. Și lumea stă, n-are probleme!

Analistul Bogdan Teodorescu a venit la Marius Tucă Show și a desfăcut realitatea pe bucățele ca s-o înțelegem mai bine și a spus de ce nu are rost să ne bucurăm pentru înapoierea unor drepturi care ne aparțin, sunt ale noastre.

Bogdan Teodorescu, analist: „Nu aș afirma că poporul român nu s-a schimbat numai că și-a confirmat o anumită zonă de religie și a propriei existențe, nu la nivel comunitar. Cetățeanul român este mult mai conservator. El este solidificat în jurul unor valori foarte puternice, au și defectul de a genera imobilitate. Poporul român este un popor destul de religios. Semănăm cu Palestina, Bulgaria.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

PNL e mai înfoiat ca niciodată, Cîțu e parcă mai înalt, iar Comisia Europeană promite o investigație la sânge a uciderii ursului Arthur. Ba a ieșit și Arafat și ne-a spus că se prelungește starea de alertă, dar că, yupyyyy, ne-a mai dat o jucărie – ne lasă să participăm la procesiuni și pelerinaje religioase! Mare boier! Mare caracter! Ne bucurăm sincer!

Bogdan Teodorescu: „USR a intuit că există o parte care se opune și acolo a înfipt steagul: -Suntem forța politică a cărei rol e de a bloca existența bisericii în viața noastră-. Dacă ne uităm pe harta partidelor care contează, AUR este cel mai apropiat de biserică, urmează PSD care are o relație bună cu biserica, PNL prins între ape vrea să fie și în trendurile contemporane și în partea cealaltă USR. Pe această hartă avem toată existența României. Partid religios-AUR…partid antireligios-USR. Între aceste limite avem populația împărțită.”