Bogdan Teodorescu: „Semănăm cu Palestina. Cetățeanul român este conservator”

Nu ți se pare că, de când cu rata mare a vaccinărilor, Cîțu parcă e mai înalt, mai umflat în pene? Planul „vaccinarea în două weekenduri” merge brici, ba avem și programe de divertisment și, după ce ni s-au luat aproape toate drepturile, acum suntem ademeniți cu încă o bucățică de libertate doar cu condiția să stăm la vaccinat. Și lumea stă, n-are probleme!

Analistul Bogdan Teodorescu a venit la Marius Tucă Show și a desfăcut realitatea pe bucățele ca s-o înțelegem mai bine și a spus de ce nu are rost să ne bucurăm pentru înapoierea unor drepturi care ne aparțin, sunt ale noastre.

Bogdan Teodorescu, analist: „Nu aș afirma că poporul român nu s-a schimbat numai că și-a confirmat o anumită zonă de religie și a propriei existențe, nu la nivel comunitar. Cetățeanul român este mult mai conservator. El este solidificat în jurul unor valori foarte puternice, au și defectul de a genera imobilitate. Poporul român este un popor destul de religios. Semănăm cu Palestina, Bulgaria.”

PNL e mai înfoiat ca niciodată, Cîțu e parcă mai înalt, iar Comisia Europeană promite o investigație la sânge a uciderii ursului Arthur. Ba a ieșit și Arafat și ne-a spus că se prelungește starea de alertă, dar că, yupyyyy, ne-a mai dat o jucărie – ne lasă să participăm la procesiuni și pelerinaje religioase! Mare boier! Mare caracter! Ne bucurăm sincer!

Bogdan Teodorescu: „USR a intuit că există o parte care se opune și acolo a înfipt steagul: -Suntem forța politică a cărei rol e de a bloca existența bisericii în viața noastră-. Dacă ne uităm pe harta partidelor care contează, AUR este cel mai apropiat de biserică, urmează PSD care are o relație bună cu biserica, PNL prins între ape vrea să fie și în trendurile contemporane și în partea cealaltă USR. Pe această hartă avem toată existența României. Partid religios-AUR…partid antireligios-USR. Între aceste limite avem populația împărțită.”

Exit mobile version