BOR se va implica în campania de vaccinare și va distribui broșuri în biserici. „Gratuită. Voluntară. Sigură”

Ce este Boboteaza. Tradiții și Obiceiuri: Ce înseamnă busuiocul pus sub pernă Sursa Foto: Mediafax / Andreea Alexandru
  • BOR se va implica în campania de vaccinare și va distribui materiale informative în biserici
  • Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății pe Facebook
  • Broșura se va intitula “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

Ministerul Sănătății anunță că Biserica Ortodoxă Română se va implica în campania de vaccinare și va distrbui materiale informative în biserici.

Broșura se va intitula “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”, se arată în postarea Ministerului Sănătății de pe Facebook.

„Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău.”

Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”, a fost mesajul transmis de Ministerul Sănătății.