• Restaurantele, pub-urile, saloanele de înfrumusețare, sălile de sport în aer liber, locurile de joacă, se vor redeschide în Anglia de pe 4 iulie.
  • „În timp ce rămânem vigilenți, nu credem că există în prezent riscul unui al doilea vârf al infecțiilor care ar putea copleși sistemul de sănătate”, a spus Johnson.
  • Totodată, distanța obligatorie de 2 metri dintre două persoane, dacă spațiul nu permite, se va putea reduce la doar un metru.

Începând cu 4 iulie, în Marea Britanie vor fi redeschise restaurantele, pub-urile, hotelurile și saloanele de înfrumuțesare. Totodată și distanțarea socială se va reduce la un metru.

„În timp ce rămânem vigilenți, nu credem că există în prezent riscul unui al doilea vârf al infecțiilor care ar putea copleși sistemul de sănătate”, a spus Johnson.

Două familii se vor putea întâlni în orice cadru – din interior sau din exterior – dar guvernul nu recomandă întâlniri ale mai multor familii în spații închise. 

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Luni, Marea Britanie a raportat mai puțin de 1.000 de cazuri noi confirmate, cea mai mică cifră zilnică de la blocarea de pe 23 martie, în timp ce numărul de persoane aflate în spital a scăzut sub 5.000.