• Premierul britanic a anunțat că militari ucraineni se află în Marea Britanie pentru a fi instruiți în vederea utilizării de vehicule blindate pe care țara le furnizează pentru a respinge forțele ruse.
  • Trupele ucrainene au început să se antreneze cu vehicule donate de Marea Britanie în această lună.
  • Marea Britanie furnizează Ucrainei 120 de vehicule blindate de patrulare, inclusiv Mastiff, care poate fi folosit ca vehicul de recunoaștere sau de patrulare. De asemenea, soldaților li se va arăta cum să folosească ambulanța Samaritan și vehiculele blindate de recunoaștere Sultan și Samson.

Premierul Boris Johnson a anunțat că militari ucraineni se află în Marea Britanie pentru a fi instruiți pentru utilizarea vehiculelor blindate pe care Marea Britanie le furnizează pentru a respinge forțele ruse, relatează BBC.

„Pot spune că, în prezent, îi instruim pe ucraineni în Polonia în utilizarea apărării antiaeriene și în Marea Britanie pentru utilizarea vehiculelor blindate”, a declarat el jurnaliștilor care călătoresc cu el în timpul vizitei sale în India.

Câteva zeci de soldați ucraineni se află, în prezent, în Marea Britanie pentru instruire, a precizat secretarul de presă al lui Johnson. Trupele ucrainene au început să se antreneze cu vehicule donate de Marea Britanie în această lună.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Marea Britanie furnizează Ucrainei o sută douăzeci de vehicule blindate de patrulare, inclusiv Mastiff, care poate fi folosit ca vehicul de recunoaștere sau de patrulare. De asemenea, soldaților li se va arăta cum să folosească ambulanța Samaritan și vehiculele blindate de recunoaștere Sultan și Samson.