• Fostul premier Boris Johnson ar vrea să candideze din nou pentru poziţia de lider al Partidului Conservator şi de premier, dar un coleg a catalogat iniţiativa drept „fantezie” .
  • Boris Johnson consideră că revenirea în centrul scenei politice este în „interesul naţional” britanic, afirmă surse citate de publicaţia The Times.
  • Fostul prim-ministru ar vrea să candideze din nou pentru postul de lider al Partidului Conservator (centru-dreapta), în contextul demisiei premierului Liz Truss.

Fostul premier Boris Johnson, care a reuşit retragerea Marii Britanii din UE, dar a fost forţat să demisioneze după o serie de scandaluri, ar vrea să candideze din nou pentru poziţia de lider al Partidului Conservator şi de premier, dar un coleg a catalogat iniţiativa drept „fantezie” .

Boris Johnson consideră că revenirea în centrul scenei politice este în „interesul naţional” britanic, afirmă surse citate de publicaţia The Times.

Fostul prim-ministru ar vrea să candideze din nou pentru postul de lider al Partidului Conservator (centru-dreapta), în contextul demisiei premierului Liz Truss.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Boris Johnson are o fantezie. Dar numărul candidaţilor va fi limitat, vor exista presiuni masive pentru ca orice contracandidat al politicianului favorit să se retragă” , a explicat deputatul conservator Robert Syms, citat de postul de televiziune Sky News.

La rândul său, opoziţia liberal-democrată consideră că orice candidatură a lui Boris Johnson ar trebui „blocată” .

Boris Johnson a fost forţat să demisioneze în mod ruşinos după nenumărate minciuni, scandaluri şi eşecuri. A zdruncinat încrederea publică în guvern şi a adus Marea Britanie în criză politică. Nu trebuie să i se mai permită niciodată să ajungă în apropiere de Downing Street” , a declarat Daisy Cooper, vicepreşedintele Partidului Liberal-Democrat (centru, opoziţie).