• Din cauza scandalului în care a fost implicat, Boris Johnson ar putea fi înlăturat din funcție.
  • Prim-ministrul Regatului Unit a pierdut foarte mulți susținători.
  • Mai multe persoane sunt de părere că, mai mult ca sigur, Boris Johnson își va pierde funcția.

În urma scandalului „Partygate”, care i-a afectat grav imaginea, Boris Johnson face tot ceea ce poate pentru a-și păstra funcția de prim-ministru al Regatului Unit. Cu toate acestea, șansele de reușită scad considerabil și un nou susținător de-al lui face un pas înapoi.

Sir Charles Walker este fost vicepreședinte al Comitetului din 1922 al deputaților conservatori din Backbench. În cadrul unui interviu acordat pentru The Observer, acesta și-a exprimat opinia în legătură cu cele întâmplate. Walker își dorește ca decizia de retragere din funcție să îi aparțină lui Boris Johnson.

Este o tragedie inevitabilă. Este un student al tragediei grecești și romane. Se va sfârși cu el plecând, așa că vreau ca el aibă o anumită influență în acest sens”, a spus fostul vicepreședinte.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
CE TREND ÎNCERCI AZI? QUIET VACATIONING
MAI EȘTI TARE, BUGETARE?
SZIJJARTO ÎI APĂRĂ PE RUȘI

Ce plan are Boris Johnson

Cu toate acestea, Charles Walker susține că Boris Johnos a făcut foarte multe lucruri cu profesionalism, ceea ce nu trebuie trecut cu vederea, relatează The Guardian.

Mai mult decât atât, de gravitatea situației pare că este conștient și prim-ministrul. „Boris Johnson se panichează în timp ce rearanjează frenetic scaunele de punte. Premierul a rămas, în mod clar, fără oameni serioși, dispuși să servească sub conducerea sa haotică și incompetentă. Așa că acum se așteaptă ca un ministru de cabinet să fie șeful său de cabinet„, a declarat Angela Rayner, adjunctul liderului laburist.

În continuare, o reacție a venit și din partea lui Stephen Hammond, deputatul conservator pentru Wimbledon și fost ministru. Acesta a spus că va analiza situația și va lua o decizie în ceea ce privește încrederea pe care i-o acordă lui Boris Johnson. Mai mult decât atât, a mai adăugat faptul că, mai mult ca sigur, demiterea lui Boris este foarte aproape.