• Trupele ruse trebuie să fie împinse înapoi la granițele efective în vigoare înainte de 24 februarie, a declarat fostul premier britanic Boris Johnson.
  • Potrivit lui, războiul se poate termina într-un singur fel, iar singura întrebare este cât de repede se va întâmpla.
  • Este în interesul tuturor, inclusiv al Rusiei, ca cortina să cadă asupra aventurii lui Putin cât mai curând posibil. Nu în 2025, nu în 2024, ci în 2023″ , declară Johnson.

Trupele ruse trebuie să fie împinse înapoi la granițele efective în vigoare înainte de 24 februarie, a declarat fostul premier britanic Boris Johnson pentru The Wall Street Journal.

„Nici Volodimir Zelenski și nici poporul ucrainean nu se pot împăca cu un rezultat diferit, după experiența brutalității cu care s-au confruntat. Nu poate exista un acord de pământ  în schimbul păcii, chiar dacă Putin personal ar fi oferit acest lucru și chiar în condițiile în care am putea avea încredere în el, dar acest lucru nu este despre el” , notează politicianul britanic.

Potrivit lui, războiul se poate termina într-un singur fel, iar singura întrebare este cât de repede se va întâmpla.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Este în interesul tuturor, inclusiv al Rusiei, ca cortina să cadă asupra aventurii lui Putin cât mai curând posibil. Nu în 2025, nu în 2024, ci în 2023″ , declară Johnson.