• Private Eye a publicat un reportaj în care Boris Johnson a fost surprins făcând sex oral cu Carrie Symonds în biroul său.
  • În majoritatea cazurilor, atunci când ești prin în fapt în timpul serviciului ar duce la concediere imediată, însă guvernul lui Johnson pare să nu fie atins de normele care se aplică tuturor.
  • Abuzul în serviciu public este o infracțiune de drept comun și, prin urmare, încălcarea acesteia este adesea determinată de consecințe.

Ieri, Private Eye a publicat un reportaj în care Boris Johnson a fost surprins făcând sex oral cu Carrie Symonds în biroul său, pe când era ministru de externe, în 2018.

Private Eye susține în articol că eliminarea din ziarul Times a raportului în care Johnson a încercat să o angajeze pe Symonds a fost cauzată de faptul că Symonds era îngrijorată că vor fi dezvăluite detaliile relației sale cu Johnson.

În majoritatea cazurilor, dacă ești prins în fapt în timpul serviciului ar duce la concediere imediată, însă guvernul lui Johnson pare să nu fie atins de normele și standardele de angajare care se aplică tuturor.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Abuzul în serviciu public este o infracțiune de drept comun și, prin urmare, încălcarea acesteia este adesea determinată de consecințe.

A avea relații sexuale în cadrul biroului nu constituie neapărat ceva ilegal, dar o poate face în anumite circumstanțe.

Înâmplarea a avut loc în biroul său pe când era ministru de externe. Partida lui Johnson a fost întreruptă de un coleg venit în inters de serviciu.

Reacția celor care au fost expuși fără voia lor la eveniment ar fi variat în funcție de poziția și puterea lor și de relația lor cu Johnson. Aceștia ar putea submina încrederea în relația de muncă sau, pentru membrii personalului mai tineri și de sex feminin, ar putea fi ca o formă de hărțuire sexuală.

Mai multe publicații străine susțin că acesta este un alt caz pe care Poliția Metropolitană îl poate adăuga la numărul de cazuri de investigație din Westminster.