• Bucureştenii vor avea o nouă staţie de metrou
  • Aceasta va fi construită în prelungirea magistralei Pipera-Berceni
  • Noua staţie de metrou se va numi Tudor Arghezi
  • Proiectul se ridică la 157 de milioane de lei

Dacă locuieşti în sudul Capitalei, am o veste pentru tine. Vei avea o nouă staţie de metrou. Tudor Arghezi.

Aceasta va fi construită în prelungirea magistralei Pipera Berceni, iar lucrările au început deja. Bineînţeles, cu restricţii. Două din cele patru benzi ale şoselei Berceni vor fi închise.

Linia de metrou se va întinde pe o distanţă de 1,6 km, iar valoarea investiţiei se ridică la 157 de milioane de lei. Primăria dă garanţii că va fi gata în doi ani. Mai mult, proiectul vine şi cu o parcare de tip park and ride de 600 de locuri.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

A avea metrou până în comuna Berceni nu este un lucru imposibil. Este un lucru care se poate. În curând vom discuta despre zona metropolitană”, a spus Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Nici vremea rece nu reprezintă un impediment.

Pentru lucrările cu care se începe, vremea rece nu este un impediment. Nu este o problemă. Aproape un an, şoferii vor putea circula doar pe câte o bandă de sens, iar părerile acestora sunt împărţite.”, a explicat Andrei Stanciu, director general Somet.

Se stă foarte mult după semafor. Foarte foarte mult. Nu mă încurcă în momentul de faţă cu nimic. Poate mai târziu.”, a spus un șofer.