• În Sectorul 6 s-au dat amenzi de 68.000 de lei persoanelor care aruncau coji de seminţe pe domeniul public
  • Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 avertizează că acţiunile de control vor avea caracter permanent

Polițiștii locali din Sectorul 6 au dat, de la începutul anului, amenzi de 68.000 de lei persoanelor care aruncau coji de seminţe pe domeniul public, în special în Parcurile Marin Preda, Crângaşi, Păcii, Timișoara, Gorjului şi Drumul Taberei.

Polițiștii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au sancţionat cu amenzi în valoare totală de 68.000 de lei mai multe persoane surprinse în timp ce aruncau coji de seminţe pe domeniul public, în special în Parcurile Marin Preda, Crângaşi, Păcii, Timișoara, Gorjului şi Drumul Taberei.

Au fost și cazuri, arată Poliția Locală Sector 6, în care unii dintre tinerii surprinși aruncând coji de semințe pe jos au cooperat cu polițiștii locali, în sensul că au dat curs solicitării acestora de a curăța singuri locurile respective și au fost sancţionați doar cu avertismente.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 avertizează că acţiunile de control vor avea caracter permanent, aplicându-se de câte ori va fi cazul sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menţine curăţenia.