• Bulgarii au început cu metroul 20 de ani mai târziu decât românii
  • Bulgaria a construit cu 550 de milioane în 4 ani o linie similară și în câteva luni mai lansează încă 4 stații
  • Pe internet au apărut mai multe glume pe seama metroului din Drumul Taberei

Atmosfera de ieri ne-a teleportat pe vremea lui Ceaușescu – lansarea plină de fast a unei întârzieri istorice de 5 ani este luată peste picior de tot internetul. Lumea a uitat că a așteptat 9 ani ceea ce la bulgari a durat doar 4.

Bulgarii au construit mai repede, mai ieftin și mai mult decât noi – și bine că nu organizează meciuri la Euro, că cine știe ce mai făceau.

La lansare s-a circulat gratis și lumea a admirat gresia de ultimă generație. Astăzi, cititorii au descoperit că pozele oficiale nu bat realitatea – plafonul este prea jos cum apare pe Facebook la unul dintre călătorii care se jura că nu s-a ridicat pe vârfuri.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

Locuitorii din Drumul Taberei au fost declarați oficial admiși în Bucuresti, cu papucii lăsați la intrarea în vagoane – într-unul din memeurile de succes din social media. Ei au fost lăsați în afara metroului 40 de ani de decizia lui Ceaușescu – dictatorul nu a vrut să includă cartierul în planurile sale pentru că acesta era construit de alții.

Pe internet s-au alăturat virtual pozei oficiale – vârful de atac Marica și celebrul său prosop, lăutarii, cerșetorii.

Astăzi, s-au aglomerat toate liniile, iar mașinile au înroșit din nou Waze-ul ca în vremurile bune.

Povestea celor 9 ani din Drumul Taberei e pusă în adevărată lumină și de Libertatea – Bulgaria a construit cu 550 de milioane în 4 ani o linie similară și în câteva luni mai lansează încă 4 stații.

Bulgarii au început cu metroul 20 de ani mai târziu decât românii și în curând ne prind din urmă la numărul de stații pe cap de locuitor.