• Bulgarii protestează în stradă și cer redeschiderea restaurantelor
  • Hotelurile şi restaurantele hoteliere funcţionează, însă cele din exterior nu
  • Au fost închişi la 5.000 de cazuri pe zi, acum la 500 nu fost încă redeschise restaurantele
  • De vineri daca vrei sa intri în Bulgaria trebuie să prezinti un test negativ de COVID-19 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea in tara.

Sute de proprietari de restaurante şi angajaţi din toată Bulgaria s-au adunat miercuri în centrul oraşului Sofia pentru a protesta față de restricţiile impuse de guvern.

Mitingul supranumit „Marşul spre libertate” a blocat o stradă principală
care separă parlamentul de clădirea guvernului. Yordan Atanassov este proprietarul unui bar din Bulgaria. Spune că hotelurile şi restaurantele din acestea sunt deschise, însă cele din exterior nu.

Yordan, proprietar bar: ”Am închis la 5.000 de bolnavi, acum sunt 500 de bolnavi pe zi în toată ţara şi nu există nicio schimbare. Hotelurile şi restaurantele din hoteluri nu sunt considerate periculoase şi sunt deschise, dar cele din afară sunt periculoase.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Vrem să avem o clarificare, să vedem un fel de plan pe care îl urmează guvernul şi să ştim când ni se va permite să deschidem pentru a lucra normal. Vrem să exercităm dreptul nostru de a lucra. Nu am primit nicio subvenţie de ajutor pentru pandemie şi nici personalul nostru nu a primit bani de la guvern, lucru care a fost promis în octombrie.”