• Aurel Simion este un șofer care, în timpul său liber face sute de kilometri pentru a ajuta copii bolnavi, cu ajutorul Asociației Magic.
  • Șoferul face zilnic rute precum București – Vaslui – Iași – Botoșani – București – Botoșani – București.
  • Aurel ajută copiii nevoiași care au nevoie de un medic, de tratament și de investigații medicale. Fără ajutorul bărbatului, aceștia nu ar putea să ajungă la medic.

Aurel Simion este un șofer care în timpul său liber, cu ajutorul Asociației Magic, face zilnic sute de kilometri pentru a ajuta copii bolnavi. Potrivit paginii de Facebook a Asociației Magic. Aurel a plecat ultima oară în noaptea de duminică spre luni, la ora 2, pentru a prelua o familie din satul Dumești, județul Botoșani. I-a dus la spitalul Sfânta Maria, din Iași, unde erau așteptați luni dimineața, la prima oră.

După ce și-a terminat prima misiune, s-a îndreptat spre Botoșani, de unde a luat-o pe Alexandra și mama ei și le-a adus la București, potrivit Asociației Magic.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

A parcurs peste 1.000 de kilometri și în noaptea următoare, respectând același traseu al binefacerii. Conform sursei citate, Aurel este „șofer de suflet” de mai bine de cinci săptămâni, timp în care a parcurs peste 8.000 de kilometri pentru a ajuta famiile cu copii grav bolnavi.

Nu există cuvinte pe lume care să cuprindă acești oameni. Nu putem decât să fim recunoscători că muncim într-un loc magic, care ne permite să întâlnim atât de mulți, într-o viață”, au reacționat cei de la Asociația Magic, o organizație non-guvernamentală care ajută copiii grav bolnavi și familiile acestora.

Aurel este doar unul dintre cei 293 de șoferi de suflet ai Asociației Magic, cea care este în spatele proiectului.

Asociația Magic este o organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora.

„Născută din taberele MagiCAMP în 2014, lumea Magic include astăzi 12 proiecte și a ajutat peste 10.000 de beneficiari.

Unul dintre aceste proiecte ale Asociației Magic este Șofer de Suflet, prin care ajutăm familiile cu copii grav bolnavi să ajungă la spital pentru și înapoi, acasă. Ne sprijinim, în acest proiect, pe voluntari, OAMENI CARE AU JOBURI, DAR FAC ACESTE DRUMURI BENEVOL, ÎN TIMPUL LOR LIBER.

De la începutul proiectului și până în prezent, s-au înscris peste 700 de voluntari, iar în prezent, sunt activi 293 de voluntari Șoferi de Suflet.

Pe 28 mai, se împlinesc doi ani de la primul drum. Până în prezent, proiectul Șofer de Suflet al Asociației Magic înseamnă, în cifre:
Beneficiari – 9.452 părinți și copii
Kilometri parcurși – 1.546.081 km
Bani economisiți de familii – 1.321.207 Ron

Impactul financiar pe care îl are un diagnostic oncologic și tratamentul lui este enorm pentru o familie. De cele mai multe ori, acestea nu își permit drumul până la spital și înapoi, acasă, așa că ne-am dorit ca aceasta să fie ultima grijă pentru părinți”, au transmis reprezentanții asociației.